Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

В 95 секции в областта ще се гласува само с хартиени бюлетини

В специално обособено помещение в сградата на Областна администрация вече се съхраняват хартиените бюлетини, ролките със специализираната хартия за машинното гласуване и изборните книжа. Материалите са под охрана от ОД на МВР и СОД, а следващата седмица по предварително уточнен график книжата за местния вот на 29 октомври ще бъдат предадени на общинските администрации и общинските избирателни комисии на територията на областта.

На местните избори в област Велико Търново в 306 секции гласуването може да се осъществи машинно или чрез хартиени бюлетини, а в 95 само с хартиени бюлетини, тъй като избирателите в тях са под 300 души.

Областният управител Ивайло Здравков съобщи, че в петък, 20 октомври, в Областна администрация ще се проведе работна среща за обсъждане на организационно-техническата подготовка за безпроблемното протичане на местния вот. В заседанието ще участват началници на РПУ от цялата област, представители на РД ПБЗН, местните администрации, общинските избирателни комисии и всички институции, ангажирани с изборния процес.

Източник: www.borbabg.com

 

Подобни публикации

Back to top button