Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Великотърновският търговски парк нараства и влиза в Топ 3 на България

Правят и нова улица, която ще е и връзката с бъдещата болница „Сърце и мозък“

Над 6 дка допълнителна търговска площ превръщат Великотърновския търговски парк в един от най-големите у нас. До края на годината ще трае строителството на последния  етап от оформянето на ритейл парка Велико Търново, като с приключването му той ще е в топ 3 на ритейл парковете в България.

Допълнителната територия е  микс от водещи български и международни компании, като „Практикер“, „Техномаркет“ , „Декатлон“, „Юск“, „Бурлекс“, „Кик“, „Мания“, „Комсед“ , „Сиела“, „ДМ“, „Макдоналдс“, които се простират на площ от над 29 дка , като към тях ще се прибавят  и още 6 дка с обекти  за мода, спорт, обувки, голям зоокът и зона за развлечение, разбра „Борба“.

Паралелно с това върви и изграждането на нова улица, която ще отвежда към складовете за търговия на едро и бъдещата болница „Сърце и мозък“, която ще се прави в района. Над здравното заведение пък ще се изгради комплекс от жилища , който ще има пешеходна и автомобилна връзка с ритейл парка.

Собствениците на „Ритейл парк Велико Търново“, сред които личат имената на предприемачите Красимир Гърдев и Радослав Владев, вече получиха сертификат за инвеститор Клас „А“, заради вложението си в старата столица.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button