Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Кметът Даниел Панов: В Българския младежки червен кръст учениците стават посланици на доброто

Учениците в Българския младежки червен кръст са посланици на доброто. Това заяви кметът на Велико Търново Даниел Панов по време на националната конференция на БМЧК, която се провежда в Арбанаси.

„Благодаря ви, скъпи млади хора, че още от ранна възраст споделяте ценности като хуманност, солидарност, подкрепа за хората в беда и нужда. Вие се учите да бъдете лидери, вие ще бъдете хората, които да задават дневния ред в обществото ни, защото правите добрини“, каза Панов в приветствието си.

Кметът на Велико Търново специално похвали учениците от Старата столица, които са част от структурата на Младежкия кръст в града. Стотици са примерите за общи каузи, които Общината реализира заедно с младите хора, подчерта Панов.
Специален подарък за всички участници в конференцията на БМЧК ще бъде прожекция на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“.nacionalna-konferencia-na-bm`k

Подобни публикации

Back to top button