Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Търсят се доброволци

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРЕДОСТАВИ БЕЗПЛАТНО НА ОРГАНИЗАЦИЯТА „ПРИЯТЕЛИ НА ЖИВОТНИТЕ ВТ“ къщичка в Коледния базар в парка „Марно поле“

В нея ще се продават благотворително артикули, а събраната сума ще се използва за лечение на пострадали безпризорни четириноги и за други дейности, свързани с хуманни акции за животни.

„За да успеем с благотворителната кампания, ни трябват хора, които да отделят по няколко часа на ден, за да може къщичката ни да е отворена. Моля ви, отделете малко от времето си за тази добра кауза! Всеки час, който можете да прекарате на къщичката, е от значение за нас. Къщичката е отворена по около 10 часа на ден и ни трябват по 3 човека за деня, които да поемат смени от по 3-4 часа. Отваряме всеки ден в 10:00 ч., а затварянето зависи от това колко хора ще има. Понякога затваряме в 19:00 ч., когато идва човек от организацията, който стои докато е нужно, и прибира всичко вътре. В къщичката има две печки“, споделят от организацията.

Желаещите да продават в къщичката следва да се свържат с инициаторите на акцията на фейсбук страницата на организацията. Коледният базар ще се проведе от 1.12.2023 г. до 1.01 2024 г.

Миналогодишното участие на „Приятели на животните ВТ“ в инициативата завърши със събраните 17 061 лв.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button