Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниОбщество
Популярно

PEPSI с впечатляващо предизвикателство към търновци

На 28 и 29 юли, кампанията „Предизвикателството на PEPSI” ще бъде в старопрестолния град

PEPSI отправя впечатляващо предизвикателство към жителите и гостите на Велико Търново. Това ще се случи на 28 и 29 юли на централния вход на парк „Марно поле“ по време на първата за България маркетинг кампания с послание „Приеми предизвикателството на PEPSI”.

Пилотното издание на инициативата в страната се провежда в 6 града и включва серия от над 22 събития и активности по време на едни от най-горещите летни фестивали. Целта на кампанията е да предизвика потребителите изцяло да се доверят на вкусовите си предпочитания, като вземат участие в сляп тест на две кола напитки, едната от които е PEPSI, и споделят коя им харесва повече. Кампанията се радва на голям интерес в международен план и към момента е реализирана в над 30 държави с почти 3 милиона участници, мнозинството от които са избирали вкуса на PEPSI като предпочитан по време на слепите тестове.

Обиколката на „Предизвикателството на PEPSI” в България започна в края на юни тази година по време на третото издание на Midalidare Rock Festival и ще продължи до края на август. В програмата ѝ бе включена и София, където потребителите тестваха сетивата си на различни локации, включително и по време на първия концерт на Gucci Mane в България. Освен столицата, пътуващото предизвикателство посети Пловдив, Бургас и Варна, където хиляди хора вече имаха възможността да изпитат вкусовите си сетива. Информация за предстоящите събития можете да намерите на официалния сайт на кампанията – https://PEPSI-bg.com/taste/.

„Чрез „Предизвикателството на PEPSI“ искаме да установим пряк контакт с нашите потребители във Велико Търново, извън традиционните комуникационни канали. Приканвам жителите и гостите на града да посетят къта ни и да тестват сетивата си, като всеки участник ще получи малък подарък за спомен от преживяването. 2022 г. беше рекордна за PEPSI като пазарен дял от стъпването на марката на българския пазар. Вярваме, че кампанията ще събуди интереса на търновци, не само провокирани от любопитството си към активността, но и от факта, че Велико Търново е градът, в който се произвеждат нашите продукти от години“, каза Анна Кираджиева, маркетинг мениджър на Куадрант Бевъриджис – официалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България.

За PEPSI

Вече повече от 100 години PEPSI освежава и забавлява почитателите си. PEPSI е един от най-разпознаваемите и обичани продукти в целия свят. Марката присъства в ежедневието на българските потребители повече от 40 години, като любима напитка на малки и големи.

За Куадрант Бевъриджис

Куадрант Бевъриджис АД е компания с дългогодишно присъствие на пазара на безалкохолни напитки и сред лидерите в категорията. Компанията е официалният за България бутилировач и дистрибутор на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7UP, Evervess) и плодови напитки PRISUN, както и официален дистрибутор на Pepsi-Lipton International (студен чай Lipton Ice Tea).

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button