Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Баскетболен клуб „Етър-49“ ще работи с шестгодишни деца

Баскетболен клуб „Етър-49“ стартира отворени, безплатни тренировъчни сесии за деца на възраст 6 години. Заниманията ще се провеждат в съботните дни в реновираната зала в Спортен комплекс „Ивайло“ под ръководството на треньорите от школата на великотърновския клуб.

Първата отворена тренировка е планирана за 2 септември с начален час 9:30 часа.

Не е необходимо предварително записване или контакт с клуба. Желаещите деца и родители ще бъдат посрещнати в залата, където ще ги очакват хора от екипа на клуба.

Продължителността на тренировките ще е 60 минути, като активностите ще бъдат съобразени с възрастта на децата и ще бъдат в привлекателен формат, уточняват от „Етър-49“.

Груповите тренировки ще са налични през цялата година, като могат да се включват деца от всички населени места в региона.

Поредната иницитива на клуба е подтикната от идеята да се предостави възможност на деца, които все още не могат да вземат участие в организирани тренировки в отбори по баскетбол, да се докоснат до спорта, да бъдат активни, да проверят умения и да разберат дали им допада динамиката на спорта баскетбол.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button