Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеЛюбопитноНовини
Популярно

Велопоход на „Търново рънс“

За всеки велосипедист Гората.БГ подарява дръвче

На 1 август в 18,30 ч. отговорниците на велопоходите, организирани от „Търново рънс“, този път ще поведат колоната към Леденик и кулата на Шемши бей.

Веловторникът е под номер 6 и е приблизително в средата на сезона, който вече е за четвърта година. Обещанието е, че този поход ще е от най-леките и приятни разходки. А и разстоянието е 17 км.

Сборният пункт е автогара „Запад“ и след кратък инструктаж се тръгва в посока представителството на VW.

От там велосипедистите ще се спуснат през стария път към „кучкарниците“ и после към село Леденик. Всички се събират в центъра, а после следва посещение на кулата. Връщането е през село Шемшево, като се очаква приключението да приключи за два часа. Задължително е носенето на светлоотразителни жилетки или дрехи в ярки електрикови цветове.

„Не пропускайте! Викайте приятели! Молим всеки един да агитира, за да надъхаме още хора да карат колелета“, призовават от „Търново рънс“.

Досега през тази година във велопоходите са участвали над 340 велосипедисти. Броят е важен, защото тези походи имат и благородна природолюбителска кауза. На всеки участник Гората.БГ подарява по едно дръвче, които цялата група ще засади в края на велосезона през есента. А всеки, който се включи в три веловторници, получава 10% отстъпка при покупки в новия магазин за велосипеди във Велико Търново.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button