Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КримиНовини
Популярно

Установяват причината за катастрофа с две жертви чрез свидетели и експертизи

Разследването е под ръководството на Окръжната прокуратура във Велико Търново

Разследващи установяват причината за зверска катастрофа с две жертви чрез свидетелски показания и експертизи. На 15 ноември е образувано досъдебно производство под ръководството на Окръжна прокуратура-Велико Търново по повод настъпило тежко пътнотранспортно произшествие с двама загинали.

Около 19.20 часа в сряда на първокласен път София – Варна в района на село Ново село лек автомобил „Тойота“, управляван от Д. C., на 36 години, с американско гражданство и пътник В.М. на 36 г., български гражданин, движещ се в посока от Велико Търново към София и насрещно движещия се лек автомобил „Мерцедес“, управляван от А.А. – на 40 години и с пътник А. А. на 19 години.
В резултат на произшествието на място са починали двамата мъже в тойотата.

„Причините за настъпилото пътнотранспортно произшествие са в процес на изясняване, като по първоначални данни лекият автомобил „Тойота“ е навлязъл в лентата на насрещно движещия се „Мерцедес“, където е настъпил и ударът между двете превозни средства.

Извършен е оглед на местопроизшествието с участието на автоексперт, съдебен лекар и дежурен прокурор от Окръжна прокуратура. Водачът А. А. е изпробван за алкохол и наркотични вещества с техническо средство като пробите са отрицателни. Телата на двете починали лица са откарани за аутопсия в СМО на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“, като им е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици, чиито резултати се очакват.

Разпитват се свидетели, назначени са експертизи и продължава извършването на всички необходими действия по разследването за пълното изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента“, съобщиха от държавното обвинение.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button