Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеНовиниСпорт
Популярно

„Търново рънс“ открива сезона за безплатни фитнес тренировки

След многото планински походи движението за здраве „Търново рънс“ открива сезона на безплатните фитнес тренировки.

Те започват на 18 октомври на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, а предстоящият сезон на тази инициатива ще е деветият.

„Време е за сила, динамика, здраве! Откриваме сезон есен 2023 на безплатните тренировки на стадиона! 100% безплатни вече 9 години! Започваме с 10 броя до края на годината! Ще има отново много движение, много разтягане, много гъвкавост, много сила, много корем, много упражнения и тук-там някое предизвикателство и игра. Ще има дуели по теглене на въже, продължителност на дъска, по пъргавина и още много игри.

Часът и мястото са известни: сряда от 19:00 на пистата на стадиона! Готови да бъдем по-добрата версия на себе си!“, канят ентусиазирано организаторите от групата.

И уточняват, че няма да има само лесни упражнения, а самата тренировка ще трае около 1 час и половина и ще е за цялото тяло. Подходяща е за всеки, който иска да е здрав. Който не може да издържи на темпото, е свободен да си тръгне и по-рано.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button