Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

НАП пусна на търг бусове на по-високи цени от обичайните

НАП пусна на търг бусове от различни марки, но този път на начални цени, които са по-високи от предлаганите в сайтове за продажба на автомобили

Една от обявите е за бус „Опел Виваро“, чиято начална тръжна цена е 6400 лв.

В сайта на водещ продавач на коли обаче същата марка може да бъде намерена и за 5900 лв. Още повече че бусът от НАП е с липсваща задна седалка. Разбира се, в сайтовете има и много по-скъпи варианти, но те зависят от конфигурацията, изминатите километри и моментното състояние. Има и такъв с подобни технически данни, произведен също през 2009 г., с багажник на тавана, който е обявен за същата цена като този от НАП.

Подобна е ситуацията и с друг предлаган бус от Националната агенция за приходите.

Става въпрос за „Фолксваген Кади“, който е обявен за търг с първоначална цена от 9750 лв. Отново след проверка в сайтовете става ясно, че същото возило, произведено в съответната година, може да бъде намерено за около 6 – 7 хиляди лв.

При друг търг на НАП пък се предлага „Фолксваген Крафтър“, който е произведен 2012 г. и е обявен с първоначална цена от 10 500 лв.

При проверка в търговските сайтове на автомобили обаче возилото се предлага за 10 000 лв. Тези, които са с 1 – 2 години по-стари, могат да бъдат намерени и за 6500 лв. ОТ НАП предлагат и друг „Фолксваген Крафтър“, но тип камион. Той е обявен за близо 20 000 лв.

Последното предложение на НАП е за „Форд Турнео“, произведен през 2006 г.

Началната му тръжна цена е 3000 лв. Това към момента е единственото предлагано возило, което се продава по-скъпо по сайтовете, като в момента най-евтиният вариант е за 4500 лв.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button