Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Инж. д-р Даниел Панов номиниран за рекорден четвърти мандат

ГЕРБ номинира инж. д-р Даниел Панов за кмет на община Велико Търново за четвърти рекорден мандат. Той е роден на 4 октомври 1967 г. в старата столица. От 1989 до 2002 г. е военнослужещ в Българската армия, като е бил комендант, командир на взвод и командир на рота.

В периода 2002 – 2011 г. е управител на „Царевград Търнов“ ЕООД.

Избран е за кмет на община Велико Търново през 2011 г., когато е издигнат от партия ГЕРБ и печели на балотаж с кандидата на БСП Николай Илчев с 51,81%. Преизбран е през 2015-а и 2019 г., когато печели на първи тур съответно с 65,77 на сто и 60,55%.

Председател е на УС на НСОРБ от 2015 година досега.

Даниел Панов е единствена кандидатура и на номинационното събрание на партията във Велико Търново, проведено през юли и е единодушно одобрен. Има образователна степен „магистър“, специалност „Машинен инженер“ от Национален военен университет „В. Левски” и образователна степен „магистър“, специалност „Публична администрация“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, както и докторска степен по защита от бедствия и аварии от Национален военен университет „В. Левски“.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button