Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

„Джуниър бенд“ покорява феновете на „Междузвездни войни“ със саундтрака от филма

Саундтракът на „Междузвездни войни“ ще прозвучи по време на традиционния коледен концерт на „Джуниър бенд“ за радост на многобройните фенове на филма.

Проявата на възпитаниците на СУ „Емилиян Станев“ е на 18 декември от 19 часа в Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“.

„Подготвили сме изцяло нова програма, нито едно от произведенията, които публиката ще чуе, не сме свирили до момента. Освен това решихме този път да наситим концерта с филмова музика и половината от произведенията са познати от екрана. Голяма част от тях са на филмовия композитор Джон Уилямс“, разказва ръководителят на „Джуниър бенд“ Йордан Цветанов.

Освен саундтрака от „Междузвездни войни“ талантливите музиканти ще свирят музиката от филма „Терминал“, ще представят компилация от анимационни филми на „Дисни“, както и много популярни джаз, поп и латино парчета.

Малчуганите от Junior Band KIDS ще подгряват концерта на големите. На сцената на театъра като солисти ще излязат и трима възпитаници на „Джуниър бенд“, които вече са студенти в Музикалната академия – Гален Николов – саксофон, Михаил Тодоров – тромпет, и Радослав Ангелов – тромбон. Специален гост ще бъде музикантът и преподавател Михаил Йосифов.

Общо 74 деца ще участват в концерта. 43 от тях са в състава на „Джуниър бенд кидс“.

Средствата от продадените билети ще бъдат вложени в предстоящото през март турне на „Джуниър бенд“ в Кипър. Там бендът ще гостува на българска общност.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button