Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбразование
Популярно

Ученичка от Елена е номер 1 по информатика и английски в Кралската лига на Международната кингс олимпиада

Йоанна Костадинова от Елена постигна впечатляващ успех. В Кралската лига на Международната кингс олимпиада тя завоюва златен медал и диплом за постигнати изключителни резултати по английски език.

Още по-впечатляващо е постижението й по информатика. Нейните знания й гарантираха първото място в страната в нейната възрастова група. Тя получи диплом за постигнати изключителни резултати по информатика и специална награда – дрон, за успешното си представяне. Йоанна Костадинова спечели и сребърен медал за уменията си по български език.

Талантливата ученичка в момента е деветокласничка в СУ „Иван Момчилов“ в Елена. Освен с постиженията си в Олимпиади кингс, тя може да бъде горда с престижни награди в сферата на изобразителното изкуство. Участва в областни, национални и международни конкурси. През февруари спечели втора награда в националния конкурс „Свети Трифон Зарезан“ в Сунгурларе, а през юни се класира на първо място в конкурса „Фолклорните традиции в моя роден край“ в Лясковец.

В края на 2022 г. грабна Специалната награда за рисунка „Магията на фолклора“ в испанския град Валядолид.

 

Източник: www.borbabg.com

 

Подобни публикации

Back to top button