Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеНовини
Популярно

ДЮФА „Търновче“ дари оборудване за 3100 лв. на Комплексния онкологичен център

СТОЛ ЗА ВЗЕМАНЕ НА КРЪВ И СТОЙКИ ЗА ВЕНОЗНИ ВЛИВАНИЯ БЯХА ДАРЕНИ от ДЮФА „Търновче“ на Комплексния онкологичен център в старата столица

Оборудването е на стойност 3100 лв., а средствата бяха събрани на благотворителен концерт под надслов „Търновче“ и приятели в памет на г-жа Бонка Бонева“.

Придобивките бяха приети в Световния ден на добротата – 13 ноември, от управителя на лечебното заведение д-р Иван Николов.

„Надяваме се, че ще допринесем за облекчаването на работата на медиците и дарението ще бъде в полза на пациентите“, заяви Анелия Вачева, председател на сдружение „Фолклорен ансамбъл „Търновче“.

Столът за вземане на кръв ще се ползва в Отделението по медицинска онкология. В звеното ежедневно преминават около 30 души. Стойките за венозни вливания ще влязат в употреба в поликлиниката на бившия онкодиспансер. Там обикновено биват обслужвани по 100 пациенти на ден.

От ДЮФА „Търновче“ увериха, че и занапред ще провеждат благотворителни събития в подкрепа на КОЦ.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button