Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Борислав Йорданов начело на общинската „Царевград Търнов“ за още пет години

Сегашният управител на общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ ще остане на поста си още пет години, става ясно от протокола на специалната комисия, която беше формирана, за да определи ръководител на предприятието.

На заседание от 14 август членовете й са преценили, че Борислав Йорданов е подходящ да продължи да изпълнява функциите си на управител.

Документите му отговарят на всички изисквания. Той има бакалавърска степен „Икономика на туризма“ от Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, както и магистратура „Стопанско управление“ от същото учебно заведение.

Очаква се предложението на комисията да бъде утвърдено на заседание на Общинския съвет в четвъртък, а денят ще се счита за начало на новия петгодишен договор.

Документите на Борислав Йорданов са били единствените подадени към комисията и на практика не е имало други кандидати за поста.

Настоящият управител пое ръководството на общинското предприятие през април 2017 г.

За предстоящите му пет години начело на туристическата агенция той е представил концепция за развитие от над 30 страници.

Заложените от Йорданов прогнозни резултати са минимум 6% ръст на приходите от продажби.

Финансовото обезпечаване на дейността при дружеството е свързано с приходи от продажба на стоки, наеми, договорни отношения с туроператори, от излъчването на „Звук и светлина“, услуги и други дейности.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button