Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Започва реновирането на филиала за спешна помощ в Свищов

НАД 453 000 ЛВ. ЩЕ БЪДАТ ИНВЕСТИРАНИ В МАЩАБЕН РЕМОНТ НА СГРАДАТА НА ФИЛИАЛА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ В СВИЩОВ

След тригодишно протакане на реновирането заради проблем с обществената поръчка вече са финализирани всички детайли, има сключен договор с изпълнител и се пристъпва към реални строително-монтажни дейности. Инициативата се ръководи и финансира от здравното министерство.

Докато тече ремонът, медиците от филиала ще ползват 5 работни помещения от партения етаж на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“.

Това решение взеха общинските съветници в крайдунавския град, които се събраха на извънредно заседание на 13 октомври заради казуса със Спешна помощ. Местните парламентаристи единодушно гласуваха „за“.

Екипът на здравната структура ще ползва за седалище общо 100 кв. м в общинската клиника, докато не приключи реновирането на досегашната сграда на филиала. Всички разходи, които ще се натрупат в МБАЛ по време на престоя на спешните медици, ще са за сметка на спешното звено.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button