Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Великотърновски спортисти и треньор с плакети от Министерството на спорта

Заместник-министърът на младежта и спорта проф. Даниела Дашева награди с почетни плакети медалистите и техните треньори от Световното първенство по борба в Белград, Сърбия, от Световното първенство по борба за състезатели с увреден слух в Бишкек, Киргизстан, както и призьори в модерния петобой

„Възхищаваме се на успехите ви! Пожелаваме ви още много медали и квоти за Олимпийските игри догодина в Париж“, заяви проф. Дашева и подчерта, че спортистите ни винаги могат да разчитат на подкрепата на ММС.

Възпитаникът на Мирослав Колев във великотърновския клуб „Илия Павлов“ – Рамазан Рамазанов, бе отличен за бронзовия медал от световното по борба в категория до 70 кг (свободен стил).

На церемонията в ММС от В. Търново бяха наградени Ралица Митева и треньорът й Панайот Паздерков. Ралица е със сребърен медал индивидуално от Европейското първенство по модерен петобой до 21 г. в Истанбул, Турция, и с бронзово отличие в смесената щафета на Европейския шампионат до 19 г. в Литва на микс щафета. Отличен бе и Емил Грозданов партньор на великотърновката за третото място на Европейско първенство до 19 г. на микс щафета, както и треньорът му Анна Георгиева.

В актива си през сезона Ралица има още четвърто място на Световно първенство до 19 г. – индивидуално, и пето на Европейско първенство до 19 г. индивидуално.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button