Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Благотворителна хоротека в подкрепа на Детско отделение на горнооряховската болница организираха кандидатите на ГЕРБ

Благотворителна хоротека в подкрепа на Детското отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски” организираха кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Горна Оряховица

На Петковден в парка в кв. „Пролет“ се събраха десетки горноряховчани, които с удоволствие се включиха в инициативата. Те се забавляваха с хора, забавни игри и викторина и така помогнаха на каузата да се подкрепи Детското отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски”. Събраните средства ще бъдат предадени на екипа на отделението, за да ги използва според нуждите си.

Кампанията ще продължи, а началото беше емоционално и зареждащо с български хора в парка. В благотворителната инициатива се включи и инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на общината благодари на своите колеги от листата на ГЕРБ за добрата организация и на тримата майстори на фолклора от Хоротропанка „Мераклии”, които не само поведоха хорото, но и дадоха урок за уважение към традициите.

През изминалия мандат наред с други отделения беше реновирано и Детското отделение.

Това дава възможност персоналът да се чувства и да работи по-добре, а малките пациенти да бъдат лекувани в по-добри условия.

Наш приоритет е да продължим подкрепата за МБАЛ „Св. Иван Рилски”. В бъдещата си програма сме заложили увеличение на средствата във фонда за подкрепа на младите специалисти, избрали да работят в горнооряховската болница. Ще продължим и политиката за ремонт и модернизиране на отделенията в здравното заведение. Каквото е по силите на Общината, ще бъде направено. А инициативи като тази благотворителна хоротека са един малък жест на уважение към медиците, за да знаят, че имат до себе си хора, които ги ценят, увери инж. Добромир Добрев.

Инж. Добромир Добрев и кандидатите на ГЕРБ са с N 7 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button