Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Арх. Йордан Терзийски: Каня на среща всеки жител на Велико Търново

Кандидатът за кмет на Велико Търново арх. Йордан Терзийски организира открити приемни с гражданите в кварталите на града през цялата седмица. В програмата му за управление е заложено тези срещи да се превърнат в регулярни и след встъпването му в длъжност като кмет на общината.

Срещите в кварталите на Велико Търново, на които гражданите ще обсъдят проблемите на града и техните решения с кандидата за кмет арх. Йордан Терзийски ще се проведат по следния график:

  • На 16.10.2023, от 17:00 ч. в ж.к. „Бузлуджа“, на площада до пазара;
  • На 17.10.2023 от 17:00 ч. в ж.к. „Кольо Фичето“, на централната алея в парка;
  • На 18.10.2023 от 17:00 ч. в ж.к. „Чолаковци“, до фонтана;
  • На 19.10.2023 от 17.00 ч. в ж.к. „Картала“, до обръщалото на автобусите;
  • На 22.10.2023 от 16:00 ч. в ж.к. „Варуша“, на площада на Самоводската чаршия.

„След разговорите ми с хората се оказва че повечето проблеми, които ги притесняват са от компетенциите на местната власт“, заяви арх. Терзийски. След което допълни: „Моята врата е винаги отворена за гражданите. Нашата програма е написана заедно с тях. Имаме волята,  желанието и стратегията, с която да решим проблемите на общината“

Визията на Йордан Терзийски и неговият екип от общински съветници цели да изведе Велико Търново от застоя, в който градът се намира в последните години. Програмата цели да се реализира огромният потенциал за развитие, който градът притежава. Фокусът е върху прозрачното управление на общината, насърчаването на икономическата активност, ограничаване на презастрояването и създаване на чиста, подредена и организирана градска среда.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button