Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Шест заведения посрещат абитуриентите за баловете, 130 лв. е средният куверт

Шест заведения посрещат абитуриентите в двете бални вечери на 24 и 25 май, а средният куверт е 130 лв., научи „Борба“

Най-много заявки има за „Калоянова крепост“ в Арбанаси.

Куверти вече са заявили от Старопрестолна гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“, СУ „Емилиян Станев“, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ и Професионалната гимназия по моден дизайн. Те ще се забавляват в атракцион „Калоянова крепост“ на 24 май.

На същото място, но през следващата вечер ще се веселят абитуриентите от ПМГ „Васил Друмев“, Спортното училище „Георги Живков“, ПГЕ „А. С. Попов“ и Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“.

Заведението ще побере общо през двете вечери над 400 абитуриенти.

На 24 май ресторантът на хотел „Янтра“ ще приеме зрелостниците от Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, които са близо 130 души.

„Чифлика II“ пък ще остане завинаги в спомените на абитуриентите от СУ „Владимир Комаров“, а Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ ще празнува в механа „Боляри“.

На 25 май своя бал в „Рая гардън“ ще отпразнуват завършващите от ЧПГ „АК-Аркус“, а абитуриентите от СУ „Вела Благоева“ са предпочели „Винпалас“ в Арбанаси.

В близкото минало най-предпочитаните заведения от абитуриентите бяха различни. Ресторантът на Интерхотела е приемал хиляди зрелостници. Вероятно от същото място има и много снимки, които пазят спомените на абитуриентите. Желано заведение за балове някога беше и „Мотела“.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button