Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Самоводската чаршия е с нова и пъстра премяна, правят огнено мистично шоу

На 20 септември започва Фестивал на занаятите

Самоводската чаршия във Велико Търново беше украсена с нова и пъстра премяна. Преобразяването е по случай предстоящата Нощ на Самоводската чаршия и Фестивал на занаятите, който започва на 20 септември.

Богатата програма включва четиридневни събития. Ще бъдат организирани детски работилници за сапуни, бижута и свещи. Всеки ден ще бъдат провеждани и дегустации на вина от региона „Романтика в чаша вино“. Предвижда се и кулинарна работилница, която носи името „Юфката на баба Калина“, както и работилница „Мозайка“ за деца и възрастни с VEVE ARTE.

На 20 септември програмата ще започне с куклено шоу „Рибарят и златната рибка“, група „Свежи таралежи“, Веселина Попова и „Рок чалъм бенд“ ще огласят Самоводската чаршия. В 22.30 започва огнено „Мистично шоу“.

За 21 септември организаторите са предвидили артисти на кокили, интерактивно представление със сапунени балони, а ViPartitst, Requiered и Мира Асенова са изпълнителите, които ще завладеят Самоводската чаршия. Във втората вечер е предвидено и огнено „Ретро шоу“.

В празничния 22 септември артисти на кокили ще представят „Огън и лед“, а след това програмата продължава с пяна парти. Група „4етно“ и The drivers са изпълнителите в третата нощ, а огненото шоу ще бъде „Българско“.

С дефиле и концерт на „Джуниър бенд“ започва последната вечер на Самоводската чаршия. Детско естрадно студио „Румина“, групите Fight Hour и Jitsa ще радват посетителите, а огненото шоу ще бъде в изобилие. Първо е предвидено представление на ул. „Стефан Стамболов“, а след това огнено шествие до Самоводската чаршия. Последното огнено шоу носи името Bright eye и започва в 22.40.

Организатори на събитието са от общинското предприятие „Царевград Търнов“.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button