Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Големи горнооряховски и лясковски фирми търсят десетки работници

35 свободни работни места за промишленото производство, машинни оператори за производство на захар, за анализатори в лаборатория и пробовземачи са обявили „Захарни заводи“ във връзка със сезонната си кампания.

Това е горнооряховската фирма, която най-масово търси работници в момента. Другата е военната „Армако“ в Лясковец, където изпитват нужда от десетина служители. Железничарският град е известен и с немалкото си шивашки фирми, затова и обявите за шивачки и кроячи са също толкова на този етап.

127 свободни работни места да обявени в Бюрото по труда – Горна Оряховица, към 14 септември. Позициите са най-разнообразни, фирми от различни браншове са обявили по няколко бройки кадри, необходими за дейността им, но преобладават тези в хранително-вкусовата промишленост, продавачи, пакетировачи. Търсят се още дефицитните стругари, фрезисти, заварчици, техници. Постоянен глад има и за общи работници, свободните работни места са 9 и още 2 места има за портиери. Не спират обявите за готвачи, работници в кухня, камериерки и администратори в хотел.

Сред фирмите с текучество и с постоянна нужда са и „Електроразпределение – Север“, която също е заявила свободни работни места за електромонтьори.

Прави впечатление, че в септемврийския бюлетин на Бюрото по труда в града цели 4 са обявите за управител на магазин. Явно за свързаната и с материална отговорност длъжност освен с цялостната организация на работа вече все по-трудно се намират хора.

Търсят се и квалифицирани кадри с висше образование – двама за сътрудник социални дейности, специалист ТРЗ, отчетник – в Лясковец, и техник – технолог по зърнените култури и зърнопроизводството.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button