Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КримиНовини
Популярно

Разследват сигнал за обиди и побой над 70-годишна жена, заявила че няма да гласува за ДПС

Близки на потърпевшата твърдят, че извършители са областният лидер на ДПС във Велико Търново Гюнай Далоолу и синовете му

Криминалисти разследват сигнал за обиди и побой над 70-годишна жена от Велико Търново.

Близки на потърпевшата твърдят, че извършители са областният лидер на ДПС Гюнай Далоолу и двамата му синове.

„Как и защо е възможно българските уж независими медии да не желаят да излъчат или споделят сигнал за тормоз, побой и заплахи над възрастна жена на 70 години от кандидатът за общински съветник от листата на ДПС във Велико Търново Гюнай Мюмюнов Далоолу и неговите двама сина. Снощи около 20.00 часа в квартал „Света гора“ е нападната с обиди, заплахи и ритници Зорка Райкова Игнатова пред дома и.

Пред погледите на хора, които ако не са били там да разтърват, кой знае какво ще се да се случи и всичко това само защото е казала, че няма да гласува за него на изборите. Повикана е веднага полиция на място, а по късно и линейка. И сега където и да решим да разгласим случая, не ни позволяват. Изтриват публикациите ни от групите за Велико Търново. Питам защо?“, е написала във Фейсбук Сабина Маринова.

Публичната информация с твърдението за извършеното посегателство бе изпратена и до редакцията на в.“Борба“.
Репортерска проверка установи, че по случая има преписка и се извършва полицейска проверка.

„Има такъв сигнал, изясняваме случая. Жената е прегледана в Спешна помощ и след това е освободена за домашно лечение. Проверяваме твърденията на двете страни. Ще бъдат разпитани и свидетели“, обясниха от ОДМВР-Велико Търново.
За коментар бе потърсен и Гюнай Далоолу.

„Това е провокация! Свадата се разигра в петък вечерта. Действително имаше кавга между съпругата ми и въпросната жена, но тя беше само словесна разпра. Не се е стигало до физическа саморазправа. Въпросната жена и близките и набеждават мен и семейството ми, отправиха ни обиди и заклинания. Аз съм уважаван човек, областен лидер на ДПС от години и сега петнят името ми. Как си представяте аз или близките ми да посегнат на човек? Искат да ме очернят на финала на предизборната кампания. Ще се консултирам с адвокат и ще си търся правата!“, категоричен е Гюнай Далоолу.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button