Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Община Павликени си иска от държавата парк „Славееви гори“

Община Павликени възнамерява през 2024 г. да стартира процедура по безвъзмездно придобиване на имоти – държавна собственост, находящи се в землището на гр. Бяла черква, местност Банчова кория, и представляващи парк „Славееви гори“

Това на практика са три широколистни гори с площи съответно от 3,667 дка, 1,863 дка и 8,571 дка. Намерението е включено в Програмата за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост, за 2024 г., общественото обсъждане на която е насрочено за 9 януари.

На обсъждане подлежи и безвъзмездното прехвърляне, т. е. дарение, на имоти и части от тях – общинска собственост, в полза на Агенция „Пътна инфраструктура“, находящи се в землищата на Павликени, с. Дъскот, с. Паскалевец и с. Патреш, за изграждането на автомагистрала „Хемус“. Това са ниви, пасища, блата, горски и селскостопански пътища, дерета. Техният брой, с различна големина, е 150, като се събират общо 276,592 декара.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button