Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Новогодишната нощ под звездите във Велико Търново посрещаме с Д2, Дара Екимова и ансамбъл „Искра“

Популярни и обичани изпълнители ще забавляват великотърновци и гостите на старата столица в Новогодишната нощ

Този път изборът на звездите е култовата група Д2 и Дара Екимова.

Празничната програма пред Община Велико Търново започва в 23 часа на 31 декември. В последните минути на изтичащата година към всички поздрав и пожелания за здраве и благоденствие ще отправи кметът Даниел Панов, а началото на новата 2024 г. ще бъде ознаменувано с пищни илюминации. За тези, които ще предпочетат да споделят празника не само с близките си, ще има новогодишна баница с късмети и много бира. А традиционното хоро ще поведат танцьорите от ансамбъл „Искра“.

Новогодишната нощ под звездите във Велико Търново повече от 10 години се радва на голям интерес независимо от метеорологичните условия.

Тръпката от преживяването и запознанствата с нови хора в еуфорична обстановка продължава да изкарва извън комфорта на дома все повече великотърновци. Не на последно място, това е начин да празнуват и тези, които не могат да си позволят богата новогодишна трапеза или пък са останали сами по една или друга причина.

А дотогава Община Велико Търново предлага богата културна програма за малки и големи.

На 12 декември продължават прожекциите на тематични детски филми от 10 и 16 часа в Голямата зала на Общината. От 13 до 15 декември е коледната изложба базар с ръчно изработени изделия от клуба по битова култура при читалище „Надежда“. Дните до Коледа и Нова година ще са изпълнени с множество концерти на различни формации, а детската работилничка за коледна украса във фоайето на кметския етаж ще работи до 30 декември.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button