Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КримиНовини
Популярно

Начо Пантелеев, който уби при катастрофа Ферарио Спасов: Трагедията е голяма!

Трагедията е голяма! Това бяха първите думи, които 24-годишния Начо Пантелеев, участвал в катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов.

Това каза пред медиите, излизайки от полицията във Ваелико Търново и криейки лицето си като добави, че съжалява за случилото се.

По-рано през деня виновникът за катастрофата бе привикан за разпит в Полицейското управелние в Горна Оряховица, където се е явил по друго дело. То е от преди повече от година и е за притежание на наркотици. В търновската полиция мъжът дойде с адвоката си и даде показания относно акцията, която се проведе в нощта срещу 13 ноември в дома му, след което беше освободен. Пантелеев предаде и шофьорската си книжка и получи още едно прокурорско постановление – да не напуска страната.

„И аз, и клиентът ми желаем да кажем какво си спомня той от катастрофата, но ще го направим първо пред разследващите органи. Няма да е коректно и правилно да говорим първо извън разследването“, каза адвокат Венцислав Фоти, който защитава обвиняемия.

„Клиентът ми абсолютно съдейства. Нито се укрива, нито нещо подобно.

Дори в 12:00 часа без няколко минути бяхме призовани от прокуратурата и в един вече сме пред полицията. Изказали сме пълно желание за съдействие и за всичко необходимо“, допълни адвокат Фоти.

Той уточни, че Начо Пантелеев му е споделил, че не помни цялата катастрофа, но защитникът изрази мнение, че клиентът му си спомня по-голямата част от инцидента.

„Но аз също не знам какъв е механизмът на настъпване на катастрофата, защото още няма заключения по автотехническата експертиза, а ако има, на нас не са ни ги представяли такива“, каза още Венцислав Фоти.

Защитникът коментира и прехвърлянето на досъдебното производство от прокуратурата във Велико Търново в тази в Ловеч, като обясни, че това, според него, няма да има нито позитивно, нито негативно влияние върху разследването.

„Той се чувства много неприятно, съжалява за ситуацията. Пред мен е изразил готовност да съдейства и каквато и да е било наказателна отговорност, да си я понесе, в случай че бъде постановен съдебен акт в тази насока“, допълни Фоти.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button