Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Коледният фермерски пазар е открит, томболи и Дядо Коледа ще изненадат посетителите

Коледният фермерски пазар в кв. „Бузлуджа“ вече е открит и производителите са готови за четиридневния маратон от 20 до 23 декември

Щандовете са пълни с натурални и екологично чисти пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, сланина, пчелен мед, плодови сокове, сладкиши, соленки, вино, халва, много видове ядки, тахан и др. Има и дрянови клонки за сурвакница, тиква за трапезата на Бъдни вечер, както и овошки за разсад.

Радват окото и многобройните ръчно изработени играчки и сувенири от майстори занаятчии, които могат да бъдат чудесен подарък или да украсят празнично дома ви.

Някои от производителите предлагат и томбола като бонус на клиентите си.

Така например всеки, закупил ядки от един от щандовете, участва в томбола, която ще се тегли в последния ден на Фермерския пазар. Печелившият ще се сдобие с коледна кутия, в която има тахан, ядки и светещо коледно джудже. Томбола обещават и организаторите Камен Илиев и Красимир Йорданов.

На 20, 21 и 22 декември фермерският пазар работи от 14,00 до 19,00 ч., а на 23 декември – от 9,00 до 14,00 ч. Очаква се и Дядо Коледа да намине в събота, затова нека родителите да заведат децата си за снимка с белобрадия старец.

Източник: www.borbabg.com

 

Подобни публикации

Back to top button