Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

„Етър ВТ“ привлече юноша на „Утрехт“

Нидерландският халф Осама Алу е най-новото попълнение на „Етър ВТ“. Двете страни подписаха договор до 15 юни 2025 г. и от днес Алу се включи в тренировките на „виолетовите“.

Осама Алу е роден на 15 януари 2002 г. в Нидерландия. Полузащитник, висок е 176 см. Продукт е на Академията на „Утрехт“, като преминава последователно през U17, U19 и U21 на клуба. През последния сезон игра на „Йорк Юнайтед“ (Торонто) в Премиер лигата на Канада, където има 18 мача и 2 гола. От 23 октомври т.г. Осама Алу е вече футболист на „Етър ВТ“.

„Юноша съм на „Утрехт“, бях 9 години в Академията на клуба. На 17 г. дебютирах в професионалния футбол, в който имам две години. Един сезон бях в „Йорк Юнайтед“ (Торонто) и сега съм тук. Играя с № 8 или № 10, също и като ляво крило. За „Етър“ знам, че в миналото е бил шампион. Целта ми е да вкарвам голове, да помогна на „Етър“ да тръгне нагоре, а в по-далечно бъдеще да премина в още по-добър отбор“, заяви след подписването на договора си Осама Алу.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button