Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

„Червената шапчица“ на сцената на Театър ВЕСЕЛ в читалище „Искра“

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 20 януари от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува Държавният куклен театър – Русе с „Червената шапчица“ по Шарл Перо. Драматизацията и режисурата са дело на Валентин Владимиров – Валяка, сценографията и куклите – на Георги Пасев и Таня Пасева, а музиката – на Станимир Иванов. В ролите от спектакъла се превъплъщават чаровните Ивета Маринова, Радинела Тотева и Христина Стоянова.

Спектакълът „Червената шапчица” е съвременен вариант на класическата приказка. Историята е разказана с много динамика и чар. Спектакълът очарова малките  зрители и ги приобщава  активно към действието на разказваната история. За да ги доведе до щастливата развръзка – обичания от всеки финал на приказката.

Всеки знае историята за Червената шапчица! Знаят я и актьорите. Но ще я разкажат така, както само те могат – с много песни, с интересни герои и с много ужасно смешно-страшни случки. Нали помните, че Червената шапчица много обичала своята баба, но баба й живеела чак на другия край на гората. Пътят до нейната къща минавал през тази гора и криел големи опасности и изненади – в гората можеш да срещнеш кого ли не. Дори и страшния вълк!

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button