Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

„БСП за България“ даде старт на предизборната си кампания в Елена

„БСП за България“ даде старт на предизборната си кампания с молитва за здраве и успех в църквата „Успение на Пресвета Богородица“ в комплекс „Даскалоливницата“ – символ на община Елена

Кандидатът за кмет на Елена Даниел Василев посочи, че началото на кампанията е израз на почит към делото на Иван Момчилов, който в епохата на Българското възраждане е бил сред визионерите.

„Еленчани са били с прогресивна мисъл също и заедно са изградили „Даскалоливницата“. Днес времето в Елена е спряло. Общината ни е застинала там, където беше преди 15 години. Наследството на Иван Момчилов ни задължава да следваме неговите завети. Искам Елена отново да се развива, да бъде пак добро място за живеене и работа“, заяви Даниел Василев.

Той активно се занимава с обществено-политическа дейност от 10 години, като през последните 4 години беше общински съветник от групата на „БСП за България“. Той изрази увереност, че еленчани осъзнават и искат да продължат напред и ще направят това на местните избори. Заедно с него бяха лидерът на “БСП за България” в Елена Сашо Топалов, който е втори в листата за общински съветници, следван от Симеон Кънчев. Четвърта е Анастасия Тонева-Пеева, пета е Мирела Дойкинова, шести е Стефан Стефанов, следван Лазар Костов, Йорданка Грънчарова, Илка Трифонова, Калин Кършев, Маргарита Топалова, Иван Райков, Донка Захариева.

Даниел Василев е роден, израснал и живее в град Елена, като завършва средното си образование в ХГ „Св. св. Кирил и Методий“, Велико Търново. Има бакалавърска степен по политология от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и богат управленски опит, натрупан в частния сектор. Бивш рали състезател – вицешампион в клас А6.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button