Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Благотворителна инициатива за закупуване на медицински ехограф стартира в Община Елена

В навечерието на един от най-светлите и значими християнски празници – Рождество Христово, Ротари клуб Елена съвместно с местната организация на Българския младежки червен кръст и с подкрепата на Община Елена сложиха началото на благотворителна кампания за набиране средства за закупуване на ехограф – едно от най-често използваните средства за образна диагностика в съвременната медицина.

Апаратът ще бъде закупен и ще остане собственост на Община Елена, като ще се предостави безвъзмездно на медицинския център в града, за да могат всички нуждаещи се да се възползват от него срещу минимална потребителска такса, включваща само използваните консумативи.

Традиционният коледен бал на Ротари клуба, който ще се проведе на 9 декември т.г., също ще премине под егидата на благотворителната инициатива, като част от средствата от куверта заедно с приходите от празничната томбола ще бъдат дарени за кампанията.

Организаторите призовават местния бизнес, както и всеки, който има възможност, да се включи в набирането на средства за хуманната акция.

Очаквайте подробности след разкриването на банковата сметка и поставянето на дарителски кутии.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button