Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Пари за „Остров на изкуствата“ ще събират на коледния бал на кмета на Велико Търново

ТРАДИЦИОННИЯТ КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ НА КМЕТА НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ИНЖ. Д-Р ДАНИЕЛ ПАНОВ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ СЪБИРА СРЕДСТВА за изграждането на открита сцена „Остров на изкуствата“ в парк „Дружба“

Реализирането на инициативата ще даде поле за изява на културни дейци, самодейни състави, малчугани и др. Предвижда се проектът да бъде подобие на павилиона в „Сентръл парк“ в Ню Йорк.

Събитието ще се проведе на 14 декември от 19:00 ч. в атракцион „Калоянова крепост“ в Арбанаси, а кувертите са на цена 150 лв. Желаещите да участват в благородната инициатива следва да заявят присъствие до 7 декември.

Очаква се мероприятието да бъде уважено от общински съветници, представители на бизнеса, общественици, лекари, юристи и т.н.

Каузата за „Остров на изкуствата“ бе във фокуса и на миналогодишния кметски бал. Тогава присъстващите успяха да съберат над 35 000 лв.

Благотворителното събитие през минали години е успявало да обедини стотици хора с големи сърца. С тяхна помощ бяха осъществени значими добри дела като изграждането сцената на Летния театър във Велико Търново, обновени детски площадки, финансова подкрепа за двойки с репродуктивни проблеми и др.

Източник: https://www.borbabg.com/2023/11/23/pari-za-ostrov-na-izkustvata-shhe-sbirat-na-koledniya-bal-na-kmeta-na-veliko-trnovo/www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button