Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Златни и сребърни накити за близо 40 000 лв. продават на търг от НАП

Златни и сребърни накити с начална тръжна цена от 38 800 лв. продават от Териториалната дирекция на НАП. Конфискуваните вещи се намират в трезор във Велико Търново, а огледите започват от 1 септември.

Търгът ще бъде проведен на 12-и, а в описанието е посочено, че част от накитите са от неблагородни метали.

Депозитът за участие е в размер от близо 8000 лв. Украшенията представляват гривни, ланци, пръстени и висулки и изглеждат доста масивни.

Продължават продажбите и на придобити в полза на държавата превозни средства. От Териториалната дирекция на НАП са пуснали на търг два тежкотоварни камиона. Двете возила са от марките „Мерцедес“ и „Ман“, които се считат за едни от най-предпочитаните от шофьорите, и са начална тръжна цена съответно 6000 и 13 500 лв.

Мерцедесът се намира в Самоводене, но има неустановен проблем с двигателя. Реалните му километри са малко над 2 милиона, има повреден генератор, проблеми в скоростната кутия и ръжда по купето. Незавидното му състояние определя и по-ниската цена, а евентуално някой може да го купи за части.

Двойно по-скъп е камионът „Ман“, който се намира в Елена. Той е с ремарке, но състоянието му също не е много добро. А и возилото съвсем не е първа младост. Началната му регистрация е през 1988 г.

От НАП продават и леки автомобили. „Дачиа Логан“ за 4800 лв., която е произведена 2007 г., и „Субару“ за 1000 лв., но също с проблем в скоростната кутия.

Често при продажбите излизат и доста евтини возила, които са в прилично състояние, за тях интересът е голям. За останалите желаещите са по-малко, но и всеки има право на предварителен оглед, при който да прецени дали си струва участието в търга.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button