Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Велопоходите на „Търново рънс“ започват, първата дестинация е Пушево

Дългоочакваните веловторници, организирани от „Търново рънс“, които привличат десетки ентусиасти, започват

Началото на петия сезон по традиция е с разходка на колело до с. Пушево.

Тръгването е на 25 юни, вторник, от автогара „Запад“, като обявеният начален час за събиране на групата е 18,30 ч. Маршрутът, който е около 25 километра, минава през Западната индустриална зона, Шемшево, Пушево. Очаква се към велоколоната от Велико Търново да се присъединят и много приятели на „Търново рънс“ от Леденик и Шемшево. „Стягайте велосипедите, защото и това лято ще се кара“, призовават организаторите. Планирани са общо 12 вечерни събития.

„Зад тази организация стои малък и скромен екип от отдадени доброволци, които спомагат това събитие да съществува.

Ние работим безплатно, за да създадем условия на всички наши съграждани да практикуват един от най-приятните и задружни занимания – колоезденето! Благодарим на всички вас за обратната връзка през всички вече изминали издания. Вие бяхте нашият коректив, по който сверявахме часовниците си и влагахме все повече усилия в по-добра организация. Не спирайте да го правите, за да не спираме да го правим!“, казва Калин Василев.

Преди първия велопоход, на 21 юни от 18 часа „Търново рънс“ организира и дружно отбелязване на Световния ден на йогата.

Приятната изненада за всички от Велико Търново и страната, които ще се включат, е, че тричасовите упражнения за здраве ще се проведат на терасата на Интерхотела, известна с най-красивата си панорамна гледка. „Ще се любуваме на гледка към цяло старо Търново, паметника „Асеневци“, река Янтра и Стамболовия мост. Настилката е чисто нова, равна и перфектна за практики. Огромни благодарности към управителката на хотела“, споделят още от „Велико Търново – Групово движение и здраве за всеки“.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button