Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Откриха Център за иновативни образователни технологии във ВТУ

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и министърът на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков откриха Център за иновативни образователни технологии във ВТУ

Той е финансиран от МОН и основната му цел е да развива изследователска, експертна и учебно-практическа дейност в областта на дигиталните технологии в обучението, да разработва и прилага иновативни методи за анализ и моделиране на нови образователни модели.

В аулата на Великотърновския университет се проведе и семинар на тема „Дигитална трансформация в обучението на бъдещи учители“.

В престижното събитие участие взеха представители от държавните висши училища, участващи в изпълнението на Националната програма „Повишаване компетентностите на преподавателите от държавните висши училища, подготвящи бъдещи учители“.

От Великотърновския университет има два екипа, които са утвърдени от МОН. Направени са 10 курса по иновативни образователни технологии заедно с екипа на Русенския университет.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button