Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Нова „Дискотека на 80-те“ с DJ Емо Йорданов ни връща в ерата на диското

След незабравимата нощ в края на месец април, когато 700 души танцуваха играха и пяха незабравими диско хитове и се върнаха в младостта си, „Дискотека на 80-те“ се завръща с второ издание в атракциона „Калоянова крепост“ в Арбанаси

Датата е 17 ноември от 20 часа, а билетите са вече в продажба.

Отново ще гостуват любими изпълнители, които този път са Росица Кирилова, изпяла хитовете „Боса по асфалта“, „Любов завинаги“, „Избрах нарочно вас“ в дует с братя Аргирови и др. и легендарното диско трио „Супертрик“ („Шесто чувство“, „В такава нощ“, „Дискотека“, „Здравей, море“ и т. н.).

Зад пулта отново ще са DJ Емо Йорданов и DJ Васко Громков, а музиката освен изпълненията на живо отново ще ни върне към 80-те години с хитовете на C. C. Catch, Sabrina, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra и още, и още.

Тематичният дрескод е препоръчителен, но не задължителен.

Важно е всички да са настроени на една вълна – диско, и да се оставят атмосферата и настроението да ги завладее.

За DJ Емил Йорданов организирането на подобно парти е сбъдната мечта и споделя, че първото никога няма да забрави, защото е направено с много любов. „Да си върнем радостта от хубавите години“, призовава той и очаква с нетърпение втората среща с феновете на диското.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button