Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

„Калоян- 92“ отново е №1 в конния спорт у нас

Ездачите от Арбанаси със смазваща аванс пред подгласниците си

2023 е поредна година, в която най- големият приз в конния спорт- Купата на Председателя на БФКС, беше спечелен от великотърновския клуб „Калоян- 92“. Това стана ясно по време на Общото събрание на Българската федерация по конен спорт, проведено в Пловдив. На него бяха отличени най- добрите ездачи за 2023 година и беше връчен трофея на председателя и старши треньор на „Калоян- 92“ Михаил Костов. С 19 060 точки, ездачите от конната база в Арбанаси, оставиха далеч след себе си „Конкур“ /София/ с 4356 т., трети е „Буцефал ендюранс“ с 4253 точки. Успехът на калоянци е на базата на спечелени 5 шампионски титли и още куп призови класирания в първенствата и турнирите.

На церемонията бяха наградени и най- добрите състезатели в отделните дисциплини, определени в анкета, в която гласуваха представителите на отделните клубове на събранието.

Четири състезателки на „Калоян- 92“ са сред получилите вот за челни места в две от дисциплините. В най- трудната дисциплина- всестранната езда, в която №1 е Петър Марчев от София, втората позиция е за Анна Ангелова, третата за Елена Касакова, четвъртата за Йоана Тодорова, петата за София Петрова, всички от „Калоян- 92“.
В дисциплината обездка Анна Ангелова е пета, Елена Касакова- шеста,
Йоана Тодорова- седма, а София Христова- осма.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button