Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Даниел Панов: „С Георги Горчев ще надградим постигнатото в с. Шереметя“

Шереметя е селото, в което всички улици са асфалтирани

Създаден е център за работа с деца и младежи. Ремонтиран е салонът на читалището.

От тази година мобилни медицински екипи посещават Шереметя, предоставят първична медицинска помощ и извършват профилактични прегледи.

Когато местната общност е сплотена и общината помага, всички трудности могат да бъдат преодолени – това заяви кметът на община Велико Търново Даниел Панов по време на среща с местните жители. Той представи и кандидата за кмет на Шереметя, издигнат от ГЕРБ – това е председателят на настоятелството на читалище „Пробуда“ Георги Горчев.

Рамо до рамо с него ще работи и досегашният кмет Пламен Петев, защото обичта към родното място няма мандати, подчерта Панов.

Жителите на Шереметя не скриха удовлетворението си от здравната програма с мобилните медицински екипи, стартирана по инициатива на Даниел Панов.

Инициативата ще се развива и надгражда в посока телемедицина, ще бъдат сформирани и още медицински екипи, посочиха Панов и Росица Димитрова – кандидат за общински съветник от ГЕРБ и директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в общината.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button