Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Д-р Генчо Генчев отново се кандидатира за кмет на Свищов от ПП ГЕРБ

На 14 август 2023 г. в салона на свищовското читалище настоящият градоначалник д-р Генчо Генчев обяви кандидатурата си за кмет като водач в листата на ПП ГЕРБ. Номинацията му бе подкрепена и от 150 личности – Граждански инициативен комитет, други политически сили, стопански и неправителствени организации.

Последваща подкрепа изрази председателят на свищовската структура на ДПС Бедри Алиев, потвърждавайки професионализма на Генчев и неговата лоялност в междупартийните взаимоотношения.

Партийна подкрепа Генчо Генчев получи и от местната организация на ВМРО.

От името на гражданския инициативен комитет изявление направи Марияна Иванова, подчертавайки осъзнатия и доброволен характер на гражданското обединение въпреки различията в личен, социален и професионален план между членовете. В състава на комитета има представителство на бизнеса, академичната общност, образователните и социалните структури, културата и спорта, здравеопазването и др.

Подкрепа за Генчев дойде и от Регионалния съюз на земеделските кооперации „Дунав 2000“, Сдружение „Институт перспективи“ и Ахмед Куйтов, „Съюза на пенсионерите 2004 – обединени“ с председател Валентина Николова, 21 пенсионерски клуба в община Свищов, представлявани от Мария Радулова, Общинската организация на инвалидите, Съюза на слепите в България – Регионална организация – Габрово, и Съюза на глухите в България – Районна организация – Плевен.

Общ мотив на изброените лица и организации в подкрепата им за Генчо Генчев е убеждението им, че той притежава нужния опит, експертиза и амбиция да продължи да работи с присъщото му желание, воля и всеотдайност за бъдещето на младите хора и благоденствието на своите съграждани.

Последен думата взе самият Генчо Генчев, който благодари за гласуваното му доверие. В резюме той направи обзор на свършеното през изминалия мандат, представи подготвените за реализиране проекти в следващия програмен период и не пропусна да отчете слабостите в досегашното си управление, които също ще са приоритет за в бъдеще.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button