Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбществоПрепоръчани
Популярно

Радарна информационна табела предупреждава за превишена скорост в Лясковец

В рамките на Европейската седмица на мобилността в Лясковец на улица „Трети март“, около 100 метра преди кръстовището на улиците „Трети март“,

„Павел Калянджи“ и „Бузлуджа“, бе поставена радарна информационна табела за измерване скоростта на моторните превозни средства. Новото градско съоръжение вече отчита скоростта на всяко едно моторно превозно средство и благодари на водачите за спазеното ограничение. На надвишилите скоростта от 40 км/ч съоръжението изписва „Намали!“. Община Лясковец и КАТ Горна Оряховица, напомнят че ограничението в град Лясковец е 40 км/ч, като се обръщат с апел към участниците в пътното движение за спазването на същото.

Организиращите институции се надяват монтираната радарна информационна табела за измерване скоростта на моторните превозни средства да бъде запазена във вида, в който е поставена, за да може по-дълго време да информира участниците в движението по пътищата за спазеното от тях ограничение на скоростта в града, както и спазване Закона за движение по пътищата и не на последно място – опазването живота и здравето на всички граждани. По време на кампанията бяха раздадени и информационни брошури „Намали скоростта! Спаси живот!“ в лясковските училища СУ „Максим Райкович“ и НУ „Цани Гинчев“. Материалите бяха раздадени от членове на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, от Общинската комисия за безопасност на движение по пътищата и от Общинската комисия за детето.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button