Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Проекти за близо 10 млн. договори кметът на община Лясковец

Община Лясковец подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството шест договора за местни инфраструктурни проекти

Кметът Васил Христов парафира контракт за реконструкция и подмяна на участъци от водопроводната мрежа на с. Джулюница на стойност 5 516 000 лв.

Договорен е и ремонт на участък от общински път VTR 1182 (Лясковец – Честово) за 2 473 900 лв., както и укрепително-ремонтни дейности на НЧ „Развитие-1894“ в Драгижево за 913 400 лв. За 201 800 лв. е подписаният договор за аварийно-възстановителни, строителни и монтажни работи на водосток над дере на ул. „Победа“ в Добри дял. Две от шестте подписани споразумения се отнасят за СУ „Максим Райкович“ – единият договор е за подмяна на отоплителната инсталация за 505 хил. лв., а другият – за третия етап от ремонта на спортната площадка, е на стойност 126 100 лв. Всички тези обекти са съгласувани и одобрени по реда на Закона за устройство на територията и имат строителни разрешения. Предстои обявяването на обществени поръчки за избор на изпълнители.

Община Лясковец ще подаде за одобрение още един проект към Националната инвестиционна програма.

Става въпрос за спортна площадка в Драгижево, която обаче е в обхвата на архитектурен ансамбъл и затова общинското ръководство изчаква съгласуване от Националния институт за недвижимо културно наследство.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button