Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Продават хотел до Царевец

Цената на 4-етажния имот е 3 милиона лева

Разработен хотел заедно с цялото оборудване и в близост до Царевец се продава за 3 млн. лева. След като Интерхотелът най-сетне намери нов собственик срещу 10 млн. лева, The Hill в момента държи най-високата цена сред туристическите обекти на пазара на недвижими имоти в старата столица. Сградата е сравнително нова, от 2008 г., и макар да е на изключително комуникативно място и със 180-градусова панорама към Царевец, Трапезица, Катедралния храм и дори Арбанаси, все не му върви. За 15 години хотелът три пъти сменя името и собствениците си. Първоначално отвори като „Ятрус“, но момчетата, които го стопанисваха, още в началото потънаха в дългове. След това обектът за настаняване се преименува на „Рашев“, а от няколко години е познат като The Hill.

Хотелът е на 4 етажа, разполага с 12 стаи и общо 30 легла. Най-атрактивното в него е панорамният ресторант с 50 места, който заема целия последен етаж. Има модерен асансьор, като основно масивната сграда е реновирана и модернизирана през 2017 г. Обзавеждането и електроуредите също са нови. На първия етаж е и помещението за фитнес. Входът на хотела е към ул. „Никола Пиколо“, но има и заден вход.

The Hill е с три звезди и притежава цялата надлежна документация, за да започне работа веднага.

Хотелът се продава от 1 година, но според съседи до последно, преди да затвори, е имал клиенти.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button