Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Пожар в имот изпепели кола, бетонобъркачка и двигатели за мотоагрегати

Причините за огнената стихия се разследват

Пожар е лумнал в имот на ул.“Първа“ в еленското село Майско и е причинил сериозни щети. Огнената стихия се разразила в 05:11 часа на 25 март. Местни жители забелязали пламъци и дим и подали сигнал на телефон 112. На място пристигнал екип на РСПБЗН Елена от една пожарна и трима огнеборци. Пожарникарите заварили да гори стопанска постройка. Пламъците бързо са се разпрострели и са унищожили 85 кв.м.покривна конструкция, 70 кв.м сгради, лек автомобил, машина за бъркане на бетон и два двигатела за мотоагрегати.
Спасени са от изпепеляване две сгради, компресор за сгъстен въздух, мотопед, както и машина за монтаж и демонтаж на автомобилни гуми.
Причините за инцидента се изясняват. На местопроизшествието е извършен оглед и според една от версиите, огънят е в следствие на умишлен палеж.
Същия ден огнеборците са реагирали на общо 9 сигнала за пожари във Великотърновска област, предизвикани от небрежност при боравене с открит огън и запалени сухи треви. Благодарение на бързите действия на екипите са спасени над 40 декара гори и 7 сгради.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button