Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Парчета мухъл откри търновка в натурален сок

Парчета мухъл откри търновка в натурален сок, предаде кореспондент на “Фокус“. Наша читателка алармира за проблема, с който се е сблъскала тази сутрин. Продуктът, който е в срок на годност, е купен от голяма търговска верига в старата столица.
“Останах неприятно изненадана, когато отворих кутията. Видях някакви големи частици да плуват отгоре и помислих, че има проблем с капачката. Когато бръкнах, извадих нещо, което не мога да определя какво точно е, но със сигурност е мухлясало и не трябва да е там. Като излях цялата течност намерих още такива. Има оранжев цвят и мисля, че е част от кора на портокал“, обяснява потърпевшата.
Тя е категорична, че вината не е в магазина, а в производителите. Планира и да сезира Комисията за защита на потребителите.
“Опасявам, че някой може да не провери като мен и направо да пие, а не съм сигурна дали сокът е безопасен“, казва още разочарования клиент.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Back to top button