Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Даниел Панов ще ръководи сдружението на българските общини за трети пореден мандат

Кметът на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов е преизбран за трети пореден мандат за председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България за мандат 2023 – 2027 г.

Това стана ясно след таен вот на 37-ото Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) на 28.02.2024 г.

Конкуренция на Панов за позицията бе кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов.

Общо гласувалите делегати бяха 328, имало е четири недействителни гласа.

Даниел Панов е получил 247 гласа, а опонентът му – 77 гласа.

Даниел Панов има образователна степен магистър, специалност „Машинен инженер“, завършил е Национален военен университет „В. Левски”. Той е и с образователна степен магистър, специалност „Публична администрация“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Има докторска степен по защита от бедствия и аварии, Национален военен университет „В. Левски“, пише на сайта на НСОРБ. В периода 1989 – 2002 година е военнослужещ в Българската армия, от 2002 – 2011 година е управител на „Царевград Търнов“ ЕООД. Кмет е на община Велико Търново от 2011 година. Член е на УС на НСОРБ за мандат 2011 – 2015 г. Председател е на УС на НСОРБ от 2015 година.

Източник: www.borbabg.com

 

Подобни публикации

Back to top button