Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Започва основeн ремонт на Северния вход на Велико Търново

До 8 юни 2024 г. затварят ул. „Опълченска“ за смяна на ВиК, след това я преасфалтират изцяло.

Започва основният ремонт на улица „Опълченска“ във Велико Търново, явяваща се и северен вход на града.

Дейностите стартират с реконструкция на напорния тръбопровод, канализационния колектор и на уличния водопровод. След това улицата ще бъде цялостно преасфалтирана, с нови тротоари и осветление. Това ще реши дългогодишните проблеми с компрометираното състояние на настилката.

Заради строителните дейности от днес до 8 юни (или до приключване на работата) се въвежда временна организация на движението – улица „Опълченска“ се затваря за движение.

Променя се маршрутът на автобусна линия №10 /Велико Търново-Самоводене-Първомайци-Горна Оряховица/. След ул. „Васил Левски“ и спирката до Общината автобусите продължават към Самоводене по ул. „Христо Ботев“ и излизат от града през южния пътен възел.

При СМР по улица „Опълченска“ в участъка от парк-хотел „Асеневци“ до кръстовището с ул. „Стефан Стамболов” /пл. „Велчова завера“/ автомобилното движение се спира напълно. Обходният маршрут е през път I-5 (Русе-В. Търново) – Южен пътен възел и ул. „Христо Ботев. Поставени са и предварителни указатели за отклоняване на движението.

При СМР по ул. „Опълченска“ в участъка от фирма „Кармела“ до парк-хотел „Асеневци“, както и при връзката с ул. „Стефан Стамболов“ пред хотел „Янтра“, автомобилното движение ще се осъществява еднопосочно по една пътна лента, като скоростта на движение ще се ограничи до 30 км/ч.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button