Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Володя Стоянов ще пее на празника „Произведено в Елена“

Специалитетите на Еленския край, фолклорни изпълнения, дегустации и кулинарен конкурс са част от богатата програма на празника „Произведено в Елена“, който ще се проведе тази събота, 15 юни

Център на събитието е пл. „Христо Ботев“ във възрожденското градче.

Откриването е в 11 часа с изпълнения на балет „Кадифе“ и вокална група „Песни и приятели“. На многобройни щандове посетителите ще видят произведените храни и сувенири от еленските майстори. Празникът е съпроводен и с кулинарен конкурс „От сръчните ръце на еленчанката“, в който жените по регламент участват в две категории: сладки и солени изделия. За най-добрите кулинарки ще има предметни награди и грамоти.

Резултатът от конкурса ще бъде обявен по обед, а за 14 часа в конферентната зала на спа хотел „Елена“ ще има майсторски клас „Дегустации“ и беседа на тема „Апитерапия – лечение с пчелни продукти“.

В 17 часа на площада продължава концертната програма. „Сандвич шоу за деца“ с водещ Живко Миланов ще радва малките посетители на празника. От 18 часа ще пеят Ива и Велислава Костадинови, а в 19,30 ч. на сцената излиза голямата гост-звезда – Володя Стоянов.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button