Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

„Виолетовите“ посрещат „сините“ на 16 март, шестима бивши етърци ще съдят клуба за пари

“Етър ВТ” ще приеме столичния “Левски” на 16 март, съобщи Спортно-техническата комисия на БФС, която оповести програмата за още два кръга от първенството на Първа лига.

Следващото гостуване на “виолетовите” е срещу “Локомотив” (Пловдив) и ще бъде на 8 март (петък) от 18:30 ч. на “Лаута”. В следващия 25-и кръг етърци приемат “Левски” (София), мачът е на 16 март (събота) от 15:15 ч. на стадион “Ивайло”.

Преди тези два мача обаче предстои домакинство срещу “Локомотив” (София) на 2 март (събота) от 12:45 ч.

Междувременно Sportal.bg тиражира новина, че шестима бивши футболисти на „Етър ВТ“ ще съдят клуба за неизплатени заплати. Това са разтрогналите през зимата Пламен Димов, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Мартин Тошев, Мариян Иванов и Валери Христов. Причината е, че не са били изплатени две заплати в периода, в който играчите са носили виолетовия екип.

„Имаме да получаваме по две заплати. Бяхме достатъчно толерантни да изчакаме, но от клуба не спазиха датите, за които се бяхме споразумели. Ето защо ще търсим нашите права в съда. Докато бяхме футболисти на Етър, по три месеца не взимахме заплати. Сега отново се проявява некоректност. Опитваме да се свържем с президента Деян Куздов, но той не си вдига телефона“, заявяват за Sportal.bg бившите играчи на „Етър ВТ“. На този етап от клуба не са коментирали информацията за предстоящия съдебен иск.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button