Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

„В Германия го наричат Генерала“ вече е на книжния пазар

Треньор №1 на Велико Търново за 20- ти веки Георги Василев описа богатата си футболна кариера в книга. Автор на изданието, което вече е на книжния пазар е Румен Пайташев. Книгата е озаглавена „В Германия го наричат Генерала“ и в нея се проследява кариерата на великотърновския треньор от футболист до наставник на водещи отбори у нас и в чужбина. Именитият специалист е първият, извел до шампионската титла на България три различни отбора – „Етър“, „Левски“ и ЦСКА.

В книгата, издадена от “Тип-топ прес”, има изказвания на други известни футболни личности за Георги Василев, както и немалко снимки от личния му архив. За Генерала говорят: Андрей Желязков, Стойчо Младенов, Наско Сираков, Стоян Петров, Красимир Балъков, Стефан Чакъров, Цанко Цветанов, Илиян Киряков, Илиан Илиев, Бончо Генчев и др.

Изданието току-що излиза на книжния пазар. По изричното желание на Георги Василев то ще бъде представено първо във Велико Търново, а след това в столицата и страната. Официалното представяне е във вторник, 26 септември, от 17:30 ч. в конферентната зала на стадион „Ивайло“. Поканени са всички фенове, ветерани и спортни деятели, които ще могат да получат книгата „В Германия го наричат Генерала“ с автограф лично от самия Георги Василев. Книгата ще се продава в следващите дни във фен магазина и в офиса на клуба, както и на трибуните на мача на „виолетовите“ срещу „Пирин“ в четвъртък.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button