Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Свищовската болница започва партньорство с водеща турска клиника

МБАЛ „Д-Р ДИМИТЪР ПАВЛОВИЧ“ В СВИЩОВ СТАРТИРА РАБОТНО СЪТРУДИЧЕСТВО С ТУРСКАТА БОЛНИЦА BHT CLINIC ISTANBUL TEMA HOSPITAL и Международната здравна консултантска компания BG VIP Medical

В края на миналата седмица беше подписан тристранен договор, който урежда партньорството между страните.

С него се дава възможност за специализирано лечение в южната ни съседка, в случай че в болницата в крайдунавския град не могат да предложат необходимата терапия.

Освен това се предвижда регулярно провеждане на безплатни медицински прегледи и консултации, както и презентации за превенция и профилактика в Свищов от лекари специалисти от BHT CLINIC Istanbul Tema Hospital. Турската клиника предоставя грижи в направленията спешна помощ, дентална медицина, неврохирургия, детска хирургия, кардиология, неврология, психиатрия, ендокринология и метаболитни заболявания, ортопедия и травматология, онкология, ревматология, УНГ, урология, нефрология и т. н.

Болницата партньор е сред водещите центрове на Балканите за лечение на различни заболявания и поради наличието на оборудване от световно ниво. Разполага с 16 операционни зали и капацитет от 450 легла. Отделенията са разпределени в 19-етажна сграда, която наподобява 5-звезден хотел. Освен с техническо въоръжение, опитни медици и модерни битови условия болницата разполага и с тенискорт и баскетболно игрище за служителите и пациентите, с детски площадки и места за отдих.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button